duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

9 octombrie, 2017

Ministrul Ionuț Mișa va participa la Reuniunea anuală a Grupului Băncii Mondiale și a Fondului Monetar Internațional, transmite un comunicat al Ministerului de Finanțe.

Ministrul Finanțelor Publice, Ionuț Mișa, participă în perioada 11 – 16 octombrie la Reuniunea anuală a Grupului Băncii Mondiale și a Fondului Monetar Internațional, organizată la Washington, transmite ministerul.

”Ministrul Finanțelor va avea o serie de întâlniri care vor viza discuții despre strategia fiscal-bugetară 2017-2019, construită astfel încât România să își mențină deficitul bugetar sub 3% în 2017 și 2018, cât și despre rolul Ministerului Finanțelor Publice în menținerea echilibrelor macroeconomice”, informează MFP.


Programul ministrului la Washington va include atât participarea la Reuniunea anuală a Grupului Băncii Mondiale și a Fondului Monetar Internațional, cât și întâlniri cu reprezentanți ai Constituentei Olandeze (din care face parte și România), dar și cu reprezentanții Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

La începutul lunii septembrie, premierul Mihai Tudose a declarat, la Parlament, că s-a întâlnit cu reprezentanţii Băncii Mondiale în România şi cu cei ai FMI, pe care i-a invitat la Ministerul Finanţelor pentru a vedea „cifrele exacte” referitor la starea economică a ţării.

Premierul Tudose a precizat că reprezentanţii FMI urmează să realizeze luna viitoare previziunea de sfârşit de an „pe partea financiară” a României şi, pentru a nu greşi, le-a oferit „suportul cifrelor oficiale”.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: