luni

15 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

17 august, 2015

Narcis Neaga, şeful CNADNR
Narcis Neaga, şeful CNADNR

Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a dispus astăzi luni Corpului de Control al Ministerului Transporturilor efectuarea unui control  la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, anunță un comunicat de presă al ministerului.

În cadrul controlului, anunță comunicatul, “va fi verificată veridicitatea informațiilor furnizate în presă în ultima perioadă. “

“Ministerul își exercită dreptul și obligația de a verifica informațiile apărute în presă. În măsura în care acestea vor fi întemeiate, se vor lua măsurile necesare pentru remedierea disfuncționalităților.


De asemenea, în cazul în care se va impune, vor fi sesizate instituțiile abilitate. Consider că eventualele sesizări ar trebui făcute mai întâi la nivelul organelor de control ale companiei, ministerului, sau la nivelul altor instituții. Apariția doar în presă nu rezolvă problema și poate fi interpretată ca un gest subiectiv.

Din acest motiv, solicit ca atât în Ministerul Transporturilor, cât și în companiile din subordinea și sub autoritatea acestuia, să fie promovat dialogul ca element esențial în soluționarea conflictelor, a declarat Ministrul Transporturilor, Iulian Matache“, se precizează în comunicat.

Pe data de 12 august 2015, CNADNR a suspendat contractul directorului adjunct de investiţii din cadrul Direcţiei Drumuri şi Poduri Craiova, Alin Goga, după ce acesta a afirmat la Realitatea TV că autostrada Sibiu-Orăştie trebuie închisă şi reconstruită, nepermiţând circulaţia în condiţii de siguranţă, şi a criticat compania la care este angajat.

O comisie de cercetare disciplinară a solicitat salariatului ca în data de 28.08.2015 să se prezinte în vederea probării celor afirmate.


Un alt angajat al CNADNR, Liviu Costache, este şi el cercetat disciplinar tot pentru că ar fi “calomniat” compania la o emisiune tv, la care a participat pe data de 4 august.

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: