luni

27 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 septembrie, 2020

Cazarma 2698 Rânca, din staţiunea montană omonimă aflată.650 metri altitudine, va fi refăcută cu 74 de milioane de lei de Ministerul Apărării Naționale (MapN), spune un proiect de Hotărâre de Guvern, lansat în dezbatere publică de minister.

Locația poate îndeplini cerinţele de instrucţie în teren muntos şi de odihnă pentru personalul multinaţional din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est Craiova, spune Nota de fundamentare a proiectului de HG.


Reconstrucția presupune demolarea clădirilor din cazarmă, aflate acum în stare avansată de degradare, şi ridicarea mai multore pavilioane care vor găzdui o sală polivalentă de sport, săli de recreere, săli de pregătire, săli de forţă, perete pentru alpinism, plus utilităţile şi căile de acces.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Investiția va avea loc pe parcursul a 17 luni, potrivit proiectului de act normativ.
Cazarma 2698 Rânca se află în extravilanul localităţii Novaci, judeţul Gorj și are 10 clădiri, construite între anii 1970 – 1983

Prin latura de sud a cazărmii, pe un drum parţial pietruit, se face accesul în cazarmă de la DN 67C Transalpina, drum naţional care face legătura între localităţile Novaci şi Obârşia Lotrului, precizează proiectul de act normativ.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: