Peste 1 mld. de dolari au fost cheltuiți pe cardurile Visa conectate la crypto
sâmbătă

16 octombrie, 2021

Peste un miliard de dolari au fost cheltuiți pe cardurile Visa conectate la criptomonede în prima jumătate a anului

9 iulie, 2021

Peste un miliard de dolari au fost cheltuiți pe cardurile Visa conectate la criptomonede în prima jumătate a anului, potrivit datelor transmise de companie.

”Colaborăm în prezent cu 50 dintre cele mai mari platforme de tranzacționare a criptomonedelor, care facilitează conversia și utilizarea monedelor digitale pentru plăți la 70 de milioane de comercianți din întreaga lume. Cu peste 1 miliard de dolari cheltuiți pe carduri Visa conectate la criptomonede în prima jumătate a anului 2021, este evidentă importanța pe care comunitatea crypto o acordă colaborării cu rețeaua globală Visa”, transmite procesatorul de plăți.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

În prezent, valoarea cripto-activelor deținute în portofelele digitale reglementate este de ordinul a sute de miliarde. Pentru zecile de milioane de utilizatori ai acestor platforme, cardurile reprezintă cea mai facilă metodă de utilizare a criptomonedelor.


Visa precizează că programele sale nu solicită niciunui comerciant, fie că este o cafenea, o curățătorie de haine sau un magazin alimentar, să accepte direct criptomonedele la plată. Plata este similară oricărei plăți contactless, fără a fi necesară o actualizare a modului în care se face acceptarea la plată a cardurilor acum, fie din punctul de vedere al terminalului utilizat sau al cheilor de criptare folosite.


Etichete: , ,

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr