joi

18 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

31 decembrie, 2016

iohannisPreşedintele Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români, într-un mesaj postat pe Facebook, să nu îşi piardă încrederea în România, fie că trăiesc în ţară sau sunt plecaţi peste hotare, afirmând că mai sunt multe de făcut şi că progresele trebuie continuate, nu încetinite.

„Dragi români, fie că trăiţi în ţară sau sunteţi plecaţi peste hotare nu vă pierdeţi încrederea în România. Mai avem încă multe de făcut, dar am speranţa că împreună vom reuşi. La mulţi ani tuturor şi un An Nou fericit!”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis, pe Facebook.

Klaus Iohannis s-a referit și la împlinirea a 10 ani de la aderarea României îi UE:


„În urmă cu 10 ani ţara noastră devenea oficial stat membru al UE, un obiectiv care nu ar fi fost posibil fără efortul depus de fiecare dintre noi.

Acum un deceniu părinţii au început să construiască pentru copii lor o lume mai bună.

Opţiunea europeană a României a avut o puternică susţinere publică pentru că oamenii au aderat în primul rând la un set de valori şi principii: o democraţie consolidată, domnia legii, o viaţă demnă, în pace şi bunăstare”, a mai spus Iohannis.

„De aceea, urmaşii celor care au construit România Europeană au datoria să păstreze şi să întărească pentru generaţiile care vin moştenirea pe care au primit-o. Progresele făcute până acum nu trebuie încetinite, ci continuate cu determinare şi responsabilitate”, a încheiat preşedintele României.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: