miercuri

10 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

12 octombrie, 2016

manuel-costescuSecretarul de stat din Ministerul Economiei Manuel Costescu (foto) a anunţat miercuri că va candida pe listele USR diaspora la alegerile parlamentare din 11 decembrie, el anunţându-şi totodată şi demisia din minister.

Manuel Costescu a deţinut funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public-Privat din cadrul Ministerului Economiei. El a fost numit în această funcţie prin decizie a premierului Dacian Cioloş în iunie 2016.

Liderul Uniunii Salvați România, Nicuşor Dan, a anunţat miercuri că formaţiunea pe care o conduce poartă discuţii cu cinci – şase membri ai Guvernului Cioloş, ”miniştri şi secretari de stat”, care să se candideze pe listele partidului la alegerile parlamentare din 11 decembrie.


”Nu ştim câţi dintre ei vor veni şi vor fi pe listele noastre”, a declarat Nicuşor Dan întrebat dacă Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, va candida din partea USR din moment ce a semnat pe listele de susţinători ai formaţiunii.

Actualul ministru al Muncii este unul dintre cei care se gândesc să participe la alegerile din decembrie pe listele USR. Dragoș Pîslaru a declarat public acest lucru la începutul lunii octombrie, el rezervându-și 2 săptămâni pentru anunțul definitiv.

Uniunea Salvați România și-a anunțat miercuri candidații la parlamentare pentru circumscripția diaspora. Nicușor Dan a anunțat că, la nivel național, Uniunea a strâns 140.000 de semnături și speră ca peste o săptămână să ajungă la cele 200.000 necesare pentru a putea depune liste de candidați pentru toate județele țării.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: