vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

7 februarie, 2012

Procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi – a prelungit cu încă 6 luni mandatul procurorului Daniel Morar, şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Mandatul lui Morar expiră în data de 12 februaie, şi, potrivit comunicatului Ministerului Public, mandatul său va fi prelungit începând cu data de 13 februarie.

Decizia procurului general vine după ce preşedintele Traian Băsescu s-a declarat, încă din toamna trecută, un susţinător al prelungirii mandatului şefului DNA, până în vara anului 2012, la raportul Comisiei Europene.


Prelungirea mandatului de procuror şef al DNA pentru Daniel Morat a fost, în ultimele luni, subiectul unor controverse. Susţinut în mod deschis de preşedintele Băsescu, Daniel Morar a avut de trecut prin procedurile specifice Ministerului justiţiei şi Ministerului Public. În luna decembrie, ministrul Justiţiei, cătălin Predoiu, spunea că studiază problema şi că nu ţine atât la continuitatea unei persoane cât la cea a unei misiuni a DNA., dar nici nu excludea continuitatea în funcţie a lui Daniel Morar, în cazul că aceasta ar fi făcută pe baze legale.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: