miercuri

29 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

30 ianuarie, 2011

Europarlamentarul Monica Macovei i-a atacat duminică într-o conferință de presă pe lideii PSD Victor Ponta și Arian Năstase, referitor la acțiunile PSD în cazul arestării lui Constantin Nicolescu (PSD), președintele CJ Argeș.

Fostul ministru al Justiției i-a acuzat pe social democrați că, în dosarul Nicolescu, încearcă să blocheze justiția, așa cum au mai făcut-o și în alte cazuri. Cele două exemple cu care Macovei și-a argumentat atacul sunt vizita staffului PSD la Parchetul General în dosarul Gabriel Bivolaru, condamnat în cele din urmă pentru un prejudiciu adus BRD, și apărarea pe care liderul PSD Victor Ponta a construit-o în Parlament pentru Adrian Năstase, pentru a împiedica o decizie care le-ar fi permis procurorilor o percheziție la domiciliul acestuia.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

”Mi se pare incalificabil să vorbeşti despre dosarele altora, când tu îţi amâni procesele penale şi nu te duci să te judeci” – a declarat Monica Macovei despre Adrian Năstase, referindu-se la declarațiile publice ale liderului PSD după arestarea președintelui CJ Argeș.


Constantin Nicolescu a fost arestat săptămâna trecută în baza învinuirilor de corupție aduse de procuri. Președintele PSD Victor Ponta a declarat că arestarea are caracter politic și a cerut partidului să picheteze sediile PDL din țară în ziua în care se va judeca recursul la mandatul de arestare.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: