marți

28 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

25 octombrie, 2021

Autoritatea Israeliană a Terenurilor a publicat duminică licitaţia pentru construirea a 1.300  de locuințe în Cisiordania ocupată.

Mai mult, guvernul israelian dorește înființarea câtorva așezări în Cisiordania. Un comitet guvernamental de planificare este aşteptat să discute săptămâna viitoare propunerile pentru ridicarea a circa 3.000 de locuinţe.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA a declarat vineri că astfel de planuri ar putea amplifica tensiunile şi afecta eforturile de a ajunge la un acord de pace.


Ministrul palestinian al Afacerilor Externe din Cisiordania a declarat că planurile de construire a unor noi aşezări ar putea avea ”un impact catastrofal asupra şanselor de a ajunge la pace pe baza soluţiei unor două state şi asupra eforturilor internaţionale, regionale şi ale Statelor Unite de a construi încrederea între palestinieni şi israelieni”.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: