joi

18 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

4 decembrie, 2020

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut, vineri, un apel privind prezenţa la vot, arătând că votul este cel mai puternic instrument aflat la îndemâna cetăţeanului.

„Peste numai două zile suntem aşteptaţi la urne pentru a decide direcţia în care va evolua ţara noastră în următorii patru ani. Într-o democraţie veritabilă votul este cel mai puternic instrument aflat la îndemâna cetăţeanului. Pe 6 decembrie folosiţi cu înţelepciune această putere uriaşă, fiindcă miza este una de-o importanţă covârşitoare. Alegeţi cu responsabilitate, cu gândul la prezent, dar şi la modul în care va arăta România de mâine. (…) Vă îndemn, aşadar, să veniţi în număr cât mai mare la urne şi să vă faceţi auzită vocea”, a spus şeful statului, într-o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni.

Președintele a precizat că actual context epidemiologic impune desfășurarea alegerilor în condiții speciale.


”Există reguli stricte, bine elaborate și implementate, astfel ca riscul de infectare să fie redus la minimum. Dacă fiecare dintre noi va respecta normele, nu vor fi motive de îngrijorare suplimentară”, a precizat șeful statului.

Klaus Iohannis a punctat importanța alegerilor, arătând că urmează patru ani fără scrutine, perioadă în care o guvernare stabilă poate scoate România din subdezvoltare.

”Am traversat împreună un an greu, dar cu ajutorul vaccinurilor, întrezărim sfârșitul pandemiei. Mandatul pe care mi l-ați dat este pentru România Normală, care se poate realiza numai în urma votului din 6 decembrie. Avem șansa unei guvernări stabile. Votul din 6 decembrie trebuie să conducă la formarea unei majorități stabile care să lucreze în folosul românilor. Voi conduce efortul forțelor care se angajează în folosul României”, a declarat președintele.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: