joi

7 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 martie, 2012

“Am văzut cât de importantă este, în opinia mea, crearea de locuri de muncă pentru România de azi şi de viitor. Este vorba de ameliorarea celui mai păcătos dezechilibru pe care îl are această ţară. Dezechilibrul între cei care beneficiază de ajutoare şi cei care produc. Reducerea evaziunii poate fi atinsă prin crearea de locuri de muncă“ – a declarat guvernatorul Mugur Isărescu joi, la conferinţa organizată de BNR „Clustere economice generatoare de locuri de muncă”.

Isărescu spune că măsurile financiare pentru dezechilibrul bugetelor sociale sunt doar soluţii temporare, şi că o creştere a impozitelor va duce la creşterea evaziunii fiscale. Soţuţia, spune guvernatorul BNR sunt politicile de creare de locuri de muncă, altfel, soluţiile financiare sunt doar paleative.

„BNR îşi va vedea de treaba ei, nu vrem să ieşim din atribuţiile noastre dar trebuie sa spunem că îmbunătăţirile fără reforme sunt doar paleative” – a spus Mugur Isărescu.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

 

 


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Mult așteptatul pachet de măsuri fiscale, anunțat de coaliția de guvernare în urmă cu câteva luni a intrat oficial pe masa guvernului și a fost pus în transparență....

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: