Guvernul și-a asumat răspunderea pe Legea Bugetului de stat și modificările la OUG 114 - CursDeGuvernare.ro
vineri

22 octombrie, 2021

Guvernul și-a asumat răspunderea pe Legea Bugetului de stat și modificările la OUG 114

24 decembrie, 2019

Guvernul și-a angajat luni, în plenul reunit al Parlamentului, răspunderea pe legea bugetului și pe modificările aduse OUG 114. Premierul a anunțat că sporul pentru condiții grele de muncă se va păstra și în 2020.

„Proiectul de lege stipulează corectarea prevederilor legate de domeniul energetic, domeniul financiar-bancar, domeniul fondurilor private de pensii. De asemenea, cuprinde o serie de măsuri, exact cum cuprindea şi OUG 114, în mai multe domenii de activitate, de la chestiuni legate de sporuri, până la chestiuni care sunt legate de diferite tipuri de reglementări privitor la cheltuielile care se efectuează în bugetul de stat la momentul OUG 114 privitor la bugetul pe 2019 în legea pe care noi am propus-o Parlamentului privitor la 2020”, a spus premierul Ludovic Orban în plenul Parlamentului.

Orban a precizat că au fost acceptate mai multe amendamente, între care unul care vizează acordarea în continuare a sporului pentru condiții grele în forma în care a fost acordat și în 2019.


Totodată, Guvernul și-a angajat răspunderea, luni, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, pe legea bugetului asigurărilor sociale pe anul 2020.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

„Proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat a ținut cont de legea pensiilor aflată în vigoare, iar în proiectul de lege pe care l-am prezentat Parlamentului am asigurat sumele necesare pentru creșterea pensiilor”, a spus Orban.

El a arătat că a aprobat la această lege un amendament care prevede creşterea comisionului de transmiterea prin intermediul Poştei Române de 1% la 1,1%.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr