Guvern: TVR trece la restructurări de personal - CursDeGuvernare.ro
luni

18 octombrie, 2021

Guvern: TVR trece la restructurări de personal

27 iunie, 2012

Societatea Română de Televiziune (SRTV) trebuie să implementeze restructurări de personal şi alte măsuri, în cadrul unui program de redresare economică, potrivit unei ordonanţe de urgenţă adoptate miercuri de Guvern, relatează Agerpres.

Conform OUG iniţiate de Ministerul Culturii şi Ministerul Finanţelor, în termen de 45 de zile de la intrarea în vigoare a acestui act normativ, Consiliul de Administraţie al SRTV trebuie să aprobe programul de redresare economică.

Programul va cuprinde măsuri privind structura organizatorică a societăţii, precum şi restructurările economice şi de personal necesare pentru funcţionarea eficientă a acesteia, în vederea plăţii în termen de 6 luni a datoriilor fiscale şi a reeşalonării prin negociere a celorlalte datorii, se mai arată în OUG.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Membrii CA al SRTV răspund civil, penal sau administrativ pentru nerespectarea ordonanţei de urgenţă adoptate miercuri de Guvern, mai prevede actul normativ.

Săptămâna trecută, Guvernul a decis să permită Fiscului să deblocheze pentru 6 luni conturile televiziunii publice, care are datorii de circa 150 de milioane de euro, ondorm datelor prezentate de Comisiile de cultură ale Parlamentului.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr