vineri

8 decembrie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

31 iulie, 2019

Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, senator PSD și prodecan al Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea, va rămâne fără titlul de doctor în Management după ce Consiliul Național pentru Atestarea Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) a stabilit că una lucrarea sa de doctorat este un plagiat.

Verdictul a fost dat verdictul a fost dat cu unanimitate (37 de voturi pentru, 37 de membri ai Consiliului General prezenți), confirmând acuzația adusă în urmă cu aproape doi ani de publicația PressOne, care spunea că teza intitulată „Managementul și marketingul unităților sanitare” este un plagiat masiv.

Florian Bodog este în prezent senator PSD și mai deține un titlu de doctor în Științe Medicale, obținut în anul 2001 la Universitatea din Oradea.


Senatorul este suspectat și de abuz în serviciu în legătură cu angajarea unei consilier la cabinetul său de ministru al Sănătății (a deținut acest portofoliu în perioada 4 ianuarie 2017 – 29 ianuarie 2018).

Potrivit DNA, angajarea a fost fictivă, persoana respectivă, consilier al ministrului, obținând drepturi salariale care nu i se cuveneau în cuantum de 77.985 lei, suma ce ar reprezenta prejudiciu la bugetul ministerului respectiv.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket
Articole recomandate:

Etichete: , , ,

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 80 (al 21-lea, socotindu-se în sens invers)

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: