sâmbătă

15 iunie, 2024

2 august, 2011

Coaliția de guvernare va relua discuțiile privind reorganizarea administrativ-teritorială pe 8 august, când va fi analizat proiectul PDL privind reducerea numărului de județe de la 41 la 8, precum și soluții alternative ale celorlalte formațiuni de la putere.

”Proiectul reorganizării nu este abandonat. La nivelul Coaliţiei s-a decis ca, dacă nu greşesc, în 8 august – lunea viitoare, să aibă loc o discuţie în continuare pe marginea acestui subiect pe două componente, variante ale propunerii de reorganizare: discutarea proiectului PDL şi vedem ce mai spun şi ceilalţi parteneri de Coaliţie ce soluţii au şi ce alternative văd ei şi continuarea procesului de descentralizare, adică a trimite spre autorităţile locale atribuţii şi patrimoniu, care reprezintă un punct valoros al acestei Coaliţii”, a spus Boc, la TVR1.

El a susținut că întregul partid susține reorganizarea administrativ-teritorială, cerută de președintele Traian Băsescu, chiar dacă sunt și opinii divergente în PDL.


”Prin faptul că în Biroul Permanent Naţional am luat o decizie cu o majoritate consistentă, înseamnă că mi-am impus punctul de vedere. Că decizia BPN nu s-a luat cu unanimitate de voturi în PDL asta spune că există puncte de vedere diferite, nu neapărat de rea-credinţă ci puncte de vedere diferite”, a spus Boc.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: