marți

9 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

15 mai, 2012

Economistul Liviu Voinea a fost numit secretar de stat la Ministerul Finanțelor, printr-o decizie semnată de premierul Victor Ponta.

Consilier al președintelui PSD, Victor Ponta, Liviu Voinea este conferenţiar universitar la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană, şi profesor asociat la academia de studii economice (ASE), Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale.

El a obţinut diploma de MBA de la Universitatea Stockholm (în 1998) şi doctoratul la ASE (în 2000). A fost angajat drept cercetător post-doctoral la Comisia Europeană,


Joint Research Center din Sevilla (în 2004).

La Ministerul Finanțelor a mai fost numit secretar de stat liberalul Claudiu Doltu, profesor universitar la ASE.

De asemenea, cel puțin momentan Gheorghe Gherghina – secretarul de stat pentru buget – este singurul din echipa guvernului trecut care își păstrează funcția, acesta traversând, de altfel, mai multe guverne postdecembriste.

Alți secretari de stat numiți marți de premier:

  • Dan Tătaru –secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului la Ministerul Apărării Naţionale. El îl înlocuiește în funcție pe Mihai Vasile-Ozunu.
  • Alexandru Răzvan Cotovelea –secretar de stat la Ministerul Afacerilor Europene. Acesta îl înlocuiește în funcție pe Cătălin Vătafu (PDL).


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: