miercuri

28 septembrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

8 decembrie, 2020

Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă l-a numit marți pe Dragoș Condrea (foto) în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru.

Numirea apare la câteva ore după ce premierul interimar a cerut și a obținut demisia fostului Secretar General Antonel Tănase, un apropiat al fostului premier Ludovic Orban.

Instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea prim-ministrului, Secretariatul General al Guvernului (SGG) face parte din Aparatul de lucru al Guvernului.


Dragoș Condrea este fost director la Direcţia Juridică din cadrul Secretariatului General al Guvernului, funcție pe care a îndeplinit-o neîntrerupt din 2009.

Antonel Tănase a anunţat marţi pe Facebook că a demisionat din funcţia de secretar general al Guvernului la cererea premierului interimar.

El a adăugat că de acum încolo îşi va concentra atenţia pentru a dezvolta proiectele la nivel de Parlament, din postura de deputat, pentru dezvoltarea Capitalei.


Articole recomandate:

Etichete: , , ,

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

”Personalitatea economică” a județelor din România, respectiv sectoarele care produc cea mai mare parte a valorii adăugate brute (VAB) de la nivel local, variază semnificativ de la județ

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: