duminică

15 mai, 2022

DOCUMENT / STS plătește 30 milioane euro pentru conectarea la rețeaua sa a instituțiilor publice aflate în zone unde serviciul nu are infrastructură

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

22 ianuarie, 2016

cabluri internetServiciul de Telecomunicații Speciale (STS) va plăti unor operatori de telecomunicații, în următoarele 48 de luni, aproximativ 30 de milioane de euro pentru  conectarea sediilor instituțiilor publice aflate în zone în care Serviciul nu deține infrastructură proprie.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Potrivit informațiilor publicate în SEAP, STS a încheiat acorduri cadru  de prestări servicii de comunicații de conectare cu următoarle companii specializate: RCS&RDS, 2K Telecom, Digital Cable Systems, Ines Group, Prime Telecom, Euroweb, Ad Net Market Media, Orange, Vodafone, Telekom, UPC.

STS a estimat valoarea acestor contracte la 24,454,080.00 euro, plus TVA. Lucrările de servicii de conectare sunt împărțite în loturi, iar firmele care au câștigat licitația organizată de STS vor trebui să deună garanți de bună execuție în sumă de 2% din valoarea contractului câștigat. Plata pentru serviciile prestate seface de la Buugetul de stat.
Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS), instituți militarizată, organizează și coordonează activitățile din domeniul telecomunicațiilor speciale pentru autoritățile publice din România și pentru alți utilizatori prevăzuți de lege.

Descărcați AICI anunțul publicat de STS în SEAPShare on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Andrew Kenningham (foto), economist-şef pentru Europa la Capital Economics, explică într-un interviu pentru CursdeGuvernare cum va reseta războiul obiectivele şi strategiile de dezvoltare pe care UE le bătuse...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: