luni

27 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

8 decembrie, 2015

chiperConsiliul de Administraţie al CFR SA l-a numit în funcţia de director general interimar pe Marius Chiper, până în prezent director general adjunct Investiţii în companie, a anunţat maarţi administratorul reţelei feroviare.

„Marius Chiper (46 de ani) va coordona activitatea CFR SA (…) până la finalizarea procedurii de selecţie, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice”, se arată într-un comunicat al CFR.

Din martie până în decembrie director general la CFR SA a fost Dan Costescu, acesta preluând însă portofoliul Transporturilor în Guvernul Cioloş.


Marius Chiper este de profesie inginer şi are o experienţă de peste 21 de ani în domeniul feroviar.

Potrivit comunicatului, noul director „va continua programul de redresare economică a companiei şi va prioritiza strategia de implementare a investiţiilor” în infrastructura feroviară.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

În perioada februarie 2015 – decembrie 2015, Marius Chiper a ocupat funcţia de director general adjunct Investiţii, conducând implementarea proiectelor de execuţie a lucrărilor de reconstrucţie/reabilitare, reparaţii capitale şi servicii conexe aferente infrastructurii feroviare finanţate în cadrul Programului Operaţional POST 2007-2013 şi din bugetul de stat.

Din iunie 2010 până în februarie 2015 Marius Chiper a lucrat la Direcţia Management Proiecte Europene din CFR, fiind responsabil pentru proiectul de reabilitare a căii ferate de pe coridorul IV Paneuropean.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: