marți

5 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

18 iulie, 2013

Deputatul Mircia Muntean şi-a pierdut calitatea de membru al PDL, ca urmare a condamnării sale la patru ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, chiar dacă decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție nu era definitivă, a anunțat, joi Partidul Democrat Liberal.

Principalul partid de Opoziție a explicat că excluderea parlamentarului din PDL survine automat, în potrivit Statutului formațiunii politice, care prevede că articolul ”orice condamnare penală conduce automat la pierderea calităţii de membru de partid”.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Înalta Curte de Casație și Justiție, ca primă instanță, l-a condamnat pe deputatul Mircia Muntean, fost primar al municipiului Deva în perioada 1996 – 2012, la patru ani de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.


În acest dosar, deschis în anul 2004, Muntean este acuzat că a încheiat tranzacţii ilegale de terenuri cu un traficant de maşini de lux.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: