vineri

19 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

2 martie, 2018

Daniela Lulache, fost director general al producătorului de energie Nuclearelectrica, a fost numită Head of policy and coordination la Agenţia pentru Energie Nucleară (NEA) a Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD).

Aceasta a declarat vineri pentru News.ro că abia a preluat acest post, în urma unui proces de recrutare, fără a da şi alte detalii.

Daniela Lulache s-a născut la 25 august 1967 şi este economist, absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. A condus timp de patru ani, până în vara anului trecut, compania de stat Nuclearelectrica, care operează centrala nucleară din Cernavodă.


De asemenea, între mai 2012 şi mai 2013, a fost consilier al viceguvernatorului BNR, iar în perioada martie 2006 – decembrie 2009 a fost director general al Fondului Proprietatea.

Anterior, între ianuarie 2005 şi martie 2006 a fost director al Direcţiei de restructurare şi recuperare credite al Raiffeisen Bank.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: