marți

24 mai, 2022

Dacian Cioloș: ”Un partid nou ar dezbina forțele care încearcă să se regăsească”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

4 aprilie, 2017

Fostul premier Dacian Cioloș a anunțat marți că nu se gândește deocamdată să pornească construcția unei formațiuni politice noi pentru că, în opinia sa, acest demers ar conduce la fărâmițarea electoratului.

Dacian Cioloș a primit marți un premiu din partea Grupului pentru Dialog Social, pentru activitatea din anul 2016, prilej cu care la sediul GDS a fost organizată o dezbatere.

”O angajare acum într-un partid nou n-ar face decât să dezbine și mai mult forțele care încearcă să se regăsească. Nu doresc să fiu cel care dezbină, care fracturează și mai mult”, a spus Dacian Cioloș, citat de HotNews.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Fostul premier a asigurat însă asistența: ”Voi căuta, împreună cu echipa mea, modalitatea cea mai eficientă să ne aducem contribuția la a construi”. Despre discuțiile cu PNL și cu USR, Dacian Cioloș a spus: ”Nu m-au invitat și nu am refuzat”. Despre apropierea de una dintre aceste 2 formațiuni, fostul premier spune că va lua o decizie ”atunci când lucrurile vor fi suficient de așezate pentru a ne putea găsi locul, că nu fugim nicăieri din țară”.

„Nu mă interesează bătălia de dragul puterii într-un partid sau altul, țin legătura cu oameni și dintr-o parte și din alta. Dar cred că prea mult ne concentrăm asupra formei și prea puțin asupra fondului”, a mai răspuns Dacian Cioloș la întrebările insistente ale participanților la dezbatere în legătură cu viitorul său politic.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Andrew Kenningham (foto), economist-şef pentru Europa la Capital Economics, explică într-un interviu pentru CursdeGuvernare cum va reseta războiul obiectivele şi strategiile de dezvoltare pe care UE le bătuse...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: