vineri

31 martie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

30 noiembrie, 2010

1.Cum se explică prețul ridicat al carburanților vânduți în România. Lanțul de procesare și transport neperformant ține prețul benzinei și al motorinei la valorile actuale. Taxele impuse de stat sunt printre cele mai mici din Europa. (Capital)

2. Banii investiţi în vânt vor fi recuperaţi prin creşterea facturii la energie electrică. Energiile verzi sunt sprijinite prin anumite scheme pentru că investiţia legată de aceste tehnologii este foarte mare şi altfel nu ar fi rentabilă pentru nicio companie de profil. (Ziarul Financiar).
3.Wikileaks : România, în ochii diplomaţiei americane. Pe 23 martie 2005, cu 5 zile înainte de declanşarea crizei ostaticilor jurnalişti români în Irak, Ambasada SUA a trimis la Washington o nouă informare referitoare la terorism. (Gândul)

4. Ce plănuieşte coaliţia cu Legea Educaţiei. Pentru liniştea UDMR, coaliţia a pus ieri la cale o strategie prin care să nu-i întoarcă lui Emil Boc angajarea răspunderii pe legea educaţiei, indiferent de piedicile opoziţiei. (Evenimentul zilei)


5. Daniel Morar: nu orice decizie privind tăierea salariilor poate fi luată de puterea judecătoreasca. Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a declarat că problema pe acest subiect a pornit de la soluţiile pe care le dau magistraţii legate de drepturile salariale ale altor oameni şi inclusiv ale lor. (Adevărul)

6. România, ţara tunurilor de toate calibrele. „Cultura antreprenorială s-a dezvoltat puţin şi greoi în ultimii 20 de ani. Cam mulţi tunari, ca să fiu delicat în exprimare, şi cam puţini antreprenori”, a spus Isărescu Şeful băncii centrale recunoaşte că slaba calitate a antreprenoriatului reprezintă una dintre cauzele unei absorbţii foarte reduse a fondurilor europene. (România liberă)


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Moto: ”Generalii mei, în temeinica lor prostie, veneau și-mi spuneau: <Majestate, oamenii nu mai vor să lupte>. Iar eu în sinea mea mă gândeam: <adică nu mai vor

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: