sâmbătă

25 mai, 2024

13 iunie, 2012

Primarul în exercițiu al sectorului 6 al Bucureștiului, Cristian Poteraș, a anunțat, miercuri că își depune mandatul de la conducerea PDL Sector 6 și a cerut demisia lui Emil Boc din fruntea partidului.

Poteraș, care a pierdut alegerile locale, a arătat că cere Colegiului director al organizației de sector a PDL să decidă asupra sa.

De asemenea, Cristian poteraș a spus că Emil Boc trebuie să demisioneze de la șefia PDL, pentru că, deși acesta a câștigat Primăria Cluj-Napoca, ”proiectul său politic a eşuat”.


De asemenea, senatorul PDL Radu Berceanu a cerut demisia înregii conduceri centrale a partidului.

”Eu nu cer demisia lui Emil Boc, eu spun că trebuie conducerea centrală a partidului să demisioneze. Nu Emil Boc, ci treizeci şi câţi sunt ei, patruzeci, în afară de cei care au plecat la alte partide. Toţi. Vă spun asta ca să înţelegeţi că nu am nicio problemă cu o persoană”, a spus Berceanu.

Alte demisii la PDL:

  • Senatoarea PDL Sorina Plăcintă, a demisionat din PDL și s-a înscris la PNL. ea era prim-vicepreședinte al PDL București, dar senatoare de Vrancea.
  • Elena Udrea a demisionat de la preșdinția PDL București. Ea nu a menționat nimic despre funcția sa de vicepreședinte al structurii centrale a PDL.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: