vineri

19 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

30 aprilie, 2012

Președintele Senatului, Vasile Blaga

USL are voinţa politică de a o schimba din funcţie de preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, însă în ce-l priveşte pe şeful Senatului, Vasile Blaga, nu sunt motive de demitere, a declarat luni preşedintele PNL, Crin Antonescu, la Antena 3.

„Avem voinţa politică, în special în ceea ce o priveşte pe doamna Anastase, este o veche discuţie, în Cameră, pentru că există şi motive. Despre Vasile Blaga, motive de comportament trebuie să fiu corect şi să spun că nu există”, a declarat Antonescu.

El a precizat că USL vrea să facă lucrurile „corect şi regulamentar” şi va analiza posibilităţile existente, în condiţiile în care Uniunea are majoritate, în acest moment, la Senat, dar nu are majoritate şi la Camera Deputaţilor.


De asemenea, Crin Antonescu a ţinut să respingă ideea potrivit căreia în USL se discută preluarea funcţiei de preşedinte al Senatului de către preşedintele PNL, în contextul unei posibile suspendări din funcţie a şefului statului.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: