duminică

4 decembrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

13 august, 2013

Președintele PNL, Crin Antonescu, l-a acuzat marți pe șeful statului, Traian Băsescu, că a declanșat o ”cruciadă împotriva Budapestei” din interese electorale.

”În momentul în care domnul Traian Băsescu, deodată, declanşează de la Joseni sau Tuşnad cruciada împotriva Budapestei este ridicol. Este o atitudine nu de politică externă a unui şef de stat serios, este o atitudine provincială, politicianistă şi electoralistă. Pe cine doreşte să păcălească domnul Traian Băsescu este simplu, pe cine o mai putea păcăli cu vreun prilej sau altul în România. Nu este nevoie de nicio cruciadă împotriva Budapestei şi nu se poate asuma vreun leadership, ca să-l citez, de la Joseni, se asumă de la Bruxelles”, a declarat Crin Antonescu.

În schimb, liberalul a catalogat ca ”inacceptabile” și declarațiile liderului partidului extremis ungar Jobbik, Vona Gabor, privind intenția formațiunii piolitice de extremă dreapta de a-și asuma un conflict cu România pentru afirmarea autonomiei maghiarilor din Transilvania.


”Ceea ce s-a întâmplat cu liderul Jobbik este un lucru inacceptabil, taxat şi taxabil ca atare, dar nu este cel mai grav lucru, pentru că vorbim de liderul unui partid parlamentar, cei drept, dar nu un reprezentat oficial al statului maghiar”, a mai declarat liderul liberal.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Portul Constanța are a doua cea mai mare creștere a cantității de mărfuri transferate în 2021, plus 26% față de anul pandemiei 2020, după cea a portului belgian

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: