miercuri

25 mai, 2022

Comarnic-Brașov, o nouă licitație anulată

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

14 ianuarie, 2016

harta comarnic brasovCompania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a anunțat joi că la licitația organizată pentru revizuirea studiului de fezabilitate a tronsonului de autostradă Comarnic-Brașov a primit șapte oferte însă toate au fost inacceptabile sau neconforme, astfel că procedura a fost anulată.

Anunțul vine la scurt timp după ce CNADNR a anulat și licitația pentru proiectarea și construcția primilor 4 kilometri de autostradă din tronson, pe motiv că singurul ofertant (UMB) nu a venit cu clarificările solicitate.

Pentru cel de-al doilea lot, adică ultimii 4,3 kilometri din acest tronson între Predeal și Cristian, comisia de licitație încă analizează ofertele depuse.


Pentru cei 48 de kilometri rămași din tronsonul Comarnic-Brașov, de altfel, și porțiunea cea mai grea din această autostradă, CNADNR a inițiat la finele lunii iulie a anului trecut procedura de licitație deschisă pentru revizuirea studiului de fezabilitate.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Până la jumătatea lunii septembrie 2015, când a expirat termenul limită, au fost depuse șapte oferte din partea firmelor.

„Procedura de atribuire a fost anulată de autoritatea contractantă, în conformitate cu prevederile art. 209 alin. (1) lit. a) din O.U.G. nr. 34/2006, cu modificările şi completările ulterioare, întrucât potrivit Raportului procedurii, aprobat de Directorul General „…au fost depuse numai oferte inacceptabile şi/sau neconforme”, se menționează în comunicatul CNADNR.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 86 (al 15-lea, socotindu-se în sens invers) al revistei (exclusiv print) CRONICILE Curs de Guvernare: Din cele 192 de pagini, 26 sunt alocate unei serii de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: