duminică

25 septembrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

14 ianuarie, 2016

harta comarnic brasovCompania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a anunțat joi că la licitația organizată pentru revizuirea studiului de fezabilitate a tronsonului de autostradă Comarnic-Brașov a primit șapte oferte însă toate au fost inacceptabile sau neconforme, astfel că procedura a fost anulată.

Anunțul vine la scurt timp după ce CNADNR a anulat și licitația pentru proiectarea și construcția primilor 4 kilometri de autostradă din tronson, pe motiv că singurul ofertant (UMB) nu a venit cu clarificările solicitate.

Pentru cel de-al doilea lot, adică ultimii 4,3 kilometri din acest tronson între Predeal și Cristian, comisia de licitație încă analizează ofertele depuse.


Pentru cei 48 de kilometri rămași din tronsonul Comarnic-Brașov, de altfel, și porțiunea cea mai grea din această autostradă, CNADNR a inițiat la finele lunii iulie a anului trecut procedura de licitație deschisă pentru revizuirea studiului de fezabilitate.

Până la jumătatea lunii septembrie 2015, când a expirat termenul limită, au fost depuse șapte oferte din partea firmelor.

„Procedura de atribuire a fost anulată de autoritatea contractantă, în conformitate cu prevederile art. 209 alin. (1) lit. a) din O.U.G. nr. 34/2006, cu modificările şi completările ulterioare, întrucât potrivit Raportului procedurii, aprobat de Directorul General „…au fost depuse numai oferte inacceptabile şi/sau neconforme”, se menționează în comunicatul CNADNR.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Economia mondială urmează zig-zagurile tensiunilor geopolitice, iar conjunctura creată de invadarea Ucrainei de către Rusia deschide un viitor imprevizibil, mai ales din perspectiva trezirii demonilor războiului. China are

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: