luni

27 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

2 aprilie, 2017

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a făcut publice detalii despre finanţele personale ale membrilor staff-ului său, confirmând faptul că s-a înconjurat cu câţiva consilieri extrem de bogaţi, scrie Reuters. Transparența s-a oprit la președinte și la vicepreședintele Mike Pence.

Averea fiicei președintelui, Ivanka Trump și a soțului ei Jared Kushner se ridică la 741 milioane de dolari, potrivit New York Times, citat de Reuters, care mai spune doar că un raport de 54 de pagini le-a fost dedicat.

Jared Kushner a deținut poziții executive la numeroase corporații și organizații non-profit. Fiica președintelui a lucrat în domeniul modei, dar era implicată și în afacerile imobiliare ale tatălui ei.


Gary Cohn, șeful Consiliului Naţional Economic de la Casa Albă, a fost preşedinte al Goldman Sachs și deţine active în valoare de cel puţin 230 milioane de dolari. Înainte de a lucra la Casa Albă, Cohn avea un venit anual de 48 – 77 milioane de dolari.

Conturile bancare ale lui Steve Bannon, consilierul senior al lui Donald Trump, au fost evaluate până la 12,6 milioane de dolari.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Şeful personalului de la Casa Albă, Reince Priebus, deţinea active valorate la peste 1,6 milioane de dolari, în timp ce venitul său ajungea la un milion şi jumătate de dolari pe an.

Oficialii de la Casa Abă au spus că documentele, necesare din punct de vedere legal, oferă o imagine a activelor şi poziţiilor deţinute de către membrii personalului atunci când au început job-ul la Casa Albă, dar şi înainte de a fi început să vândă stocuri sau alte active ce ar putea iniţia conflicte de interese.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: