sâmbătă

22 iunie, 2024

30 mai, 2019

UPDATE: Carmen Dan a fost audiată aproximativ trei ore, iar la ieșire a fost așteptată de câteva persoane care au huiduit-o și i-au strigat „Sluga lui Dragnea”, „Demisia”.

****

Știrea inițială:


Ministrul de Interne Carmen Dan a intrat la DNA joi, în jurul orei 16.00, imediat după ședință de Guvern. Ea este audiată ca martor în Dosarul Tel Drum, în care Liviu Dragnea este urmărit penal.

Potrivit unor surse Agerpres, ea a fost citată pentru a explica unele demersuri făcute în perioada când ocupa funcţia de prefect al judeţului Teleorman.

Pe 13 noiembrie 2017, DNA anunţa că Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în dosarul Tel Drum, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

În dosarul mare Tel Drum, prejudiciul este de aproximativ 20 de milioane de euro reprezentând valoarea fondurilor europene fraudate, plus 31 de milioane de lei, prejudiciuc produs Consiliului Județean Teleorman


Banii ceruți înapoi de Comisia Europeană au fost returnați de la bugetul de stat.

În acest dosar este acuzat și președintele social – democraților, Liviu Dragnea, pentru fapte comise pe vremea când conducea CJ Teleorman.

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: