luni

24 iunie, 2024

24 martie, 2019

Mai mulţi miniştri şi lideri ai PSD au susţinut, duminică, discursuri electorale la Braşov, acuzând deinformarea şi minciuna din spaţiul public şi susţinând că adversarii politicii ai partidului denigrează România.

Secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu, a dat de înţeles că celelalte partide sunt finanţate din străinătate.

„Nu uitați că PSD este singurul partid românesc, nu e finanțat din străinătate, format din oameni normali, muncitori, nu ca ceilalți”, a spus Ştefănescu.


Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a acuzat minciunile care ar circula în spaţiul public şi care ar strica imaginea României peste hotare.

„Este multă minciună în spațiul public, multă denigrare și dezinformare. Și pentru ce? Este o bătălie nu pentru țara asta. Cei care spun lucrurile în acest fel nu doresc binele acestei țări”, a spus ministrul, dând exemplul altor state din regiune, cum ar fi Polonia sau Ungaria, unde disputele politice nu ajung să strice imaginea ţărilor.

Radu Oprea, ministrul IMM-urilor, a declarat la rândul său că România ar suferi de o boală autoimună.

„România suferă de o boală autoimună. Este boala care se manifestă atunci când cine ar trebui să ne protejeze sistemul imunitar se întoarce împotriva țesuturilor bune, în loc să lupte cu infecția”, a precizat Oprea, adăugând că „procurorii României s-au întors împotriva antreprenorilor, organismele de reglementare nu și-au făcut treaba și în loc să ne protejeze i-au protejat pe alții”.


Oficialii PSD se află la Braşov pentru a participa la alegerea conducerii filialei judeţene a PSD de acolo.

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: