miercuri

27 martie, 2024

10 februarie, 2023

Anul acesta nu va fi lansată o nouă ediție a programului Start-Up Nation, un program care se bucură de larg interes în rândul tinerilor care doresc să intre în business, a declarat Camelia Taină, director general al Direcției Generale Antreprenoriat și Programe de Finanțare în cadrul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului (MAT).

”Mă îndoiesc că anul acesta vom putea lansa o nouă ediție a programului Start-Up Nation, cel mai probabil în anul ce urmează. Este un program inclus în programul de guvernare, dar întrucât timpul a fost foarte limitat anul trecut, contractarea pentru ediția din 2022 are loc în acest an”, a declarat Camelia Taină, Camelia Taină, în cadrul conferinței ”Banii României producătoare – finanțarea economiei private”, organizată de CursDeGuvernare.

Ea a precizat că acesta se bucură de larg interes în rândul tinerilor care doresc să se lanseze în afaceri.


”Suntem în plină procedură de evaluare și contractare pentru programul vedetă al Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, programul Start-Up Nation, binecunoscut acum în România. Încă sunt foarte mulți tineri care se îndreaptă către acest program, care găsesc o șansă de a se lansa în afaceri. Am avut un interes vădit și în anul ce a trecut pentru program, am avut peste 15.319 aplicanți pentru cel din doi piloni. Noutatea programului în anul ce a trecut a fost că am avut un pilon dedicat românilor care doresc să se întoarcă din Diasporă și să înființeze o societatea pe teritoriul României”, a declarat director MAT.

***


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

”În ultima perioadă, auzim – îndeosebi din partea mediului de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: