luni

8 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

12 decembrie, 2010

”Avem experiența scandalurilor din anii 1996-2000, declanșate după ce angajatorii au folosit mereu persoane pe care le țineau în perioada de probă.”

Liderul cartel Alfa e deranjat de filiera pe care s-au făcut aceste propuneri:

„Problema cea mai gravă privind propunerile de modificare a Codului muncii este principiul prin care sunt promovate aceste propuneri. Ele nu vin de la autorităţile române, ci, potrivit ministrului Muncii, vin de la Consiliul Investitorilor Străini şi Camera de Comerţ Româno-Americană, care doresc să impună condiţii care nu au de-a face cu directivele Comisiei Europene”, a spus Hossu.


El spune că experienţa anilor 1996 – 2000 conţine numeroase scandaluri declanşate după ce angajatorii au folosit mereu alte persoane pe care le ţineau temporar în perioadă de probă, plătindu-le salarii de dumping. Hossu nu crede că aceste schimbări vor reduce munca la negru, ci că vor încuraja şi pe viitor practicarea acestor modalităţi de eludare a responsabilităţii angajatorului faţă de angajat.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Multe din țările Uniunii Europene s-au angajat într-o goană nebună pentru achiziția de gaze naturale lichefiate (LNG), ca substitut al gazelor rusești, pregătindu-se pentru întreruperea livrărilor de către

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: