vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

8 octombrie, 2017

Banca Națională a publicat în SEAP un anunț de achiziție servicii de consultanță fiscală și conexe cu motivația: ”Pentru intelegerea si aplicarea corecta a dispozitiilor Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala, sunt necesare servicii de consultanta fiscala si conexe atat telefonic, cat si prin intermediul mijloacelor electronice si al intalnirilor cu consultantii la sediul BNR”.

Valoarea contractului este estimată la 120.000 lei, fără TVA, pentru o înțelegere valabilă 3 ani.

Codul Fiscal și Codul de Procedură Fiscală au fost modificate repetate de toate guvernele din ultimii ani, ajungându-se în numeroase cazuri la situații neclare din punct de vedere legislativ. Programul de guvernare PSD promite redactarea unui Cod economic care să conțină toate legile fiscale.


BNR ar putea, însă, să evite un asemenea cost, potrivit informațiilor neoficiale ale cursdeguvernare.ro: o parte din inițiatorii și susținătorii actualei legislații fiscale se află chiar în Consiliul de Administrațue al BNR. O bună relație de comunicare cu proprii angajați plătiți ar putea scuti Banca Centrală de o cheltuială inedită și suplimentară.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: