marți

28 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

18 iunie, 2014

Preşedintele Confederaţiei Naţionale Sindicale „Cartel Alfa”, Bogdan Hossu, a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI), pentru că a făcut parte din mai multe Consilii de Administraţie, deşi calitatea de preşedinte de confederaţie şi de membru al plenului Consiliului Economic şi Social.

„Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui HOSSU BOGDAN-IULIU, membru titular în Consiliul de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune (S.R.R.), ca urmare a exercitării simultane de funcții / calități.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Începând cu data de 29 iunie 2010, HOSSU BOGDAN-IULIU deține, simultan cu calitatea de membru titular în C.A. al S.R.R., și funcțiile de administrator, președinte și membru în Consiliul de Administrație în cadrul mai multor societăți comerciale,precum și funcția de Președinte al Confederației Naționale Sindicale„Cartel Alfa” (angajat cu contract individual de muncă pe perioadă determinată, aferentă mandatului de președinte), încălcând, astfel, dispozițiileart. 84, alin. (1),lit. c) din Legea nr. 161/2003, potrivit cărora „Funcţia de membru al Guvernului este incompatibilă cu […] funcţia de […] administrator […] la societăţile comerciale”.


De asemenea, în perioada 29 iunie 2010 – 01 septembrie 2011, HOSSU BOGDAN-IULIU a deținut, simultan cu funcția de membru în C.A. al S.R.R., și calitatea de membru al plenului Consiliului Economic și Social”, se spune într-un comunicat al ANI dat publicităţii miercuri.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: