vineri

2 decembrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

6 septembrie, 2012

Liderii alianţei de centru-dreapta au stabilit, miercuri, ca numele platformei politice pentru alegerile parlamentare din toamnă să fie Alianţa România Dreaptă, având ca siglă inima – potrivit AGERPRES.

„Astăzi (miercuri-n.r.), în urma analizelor sociologice, s-a stabilit denumirea alianţei: Alianţa România Dreaptă. S-a stabilit sigla alianţei, inima, care este şi simbol al popularilor europeni. De asemenea s-a finalizat şi componenţa Comisiei de etică. Comisia de etică este condusă de doamna Monica Macovei, din partea PDL, domnul Theodor Stolojan, din partea PNŢCD, criticul literar Alex Ştefănescu, din partea Partidului Noua Republică, domnul profesor Ştefan Vlaston, iar din partea ICCD, doamna doctor Smaranda Vornicu”, a declarat preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, la finalul unei întâlniri care a avut loc la sediul PDL Bucureşti, la care au participat reprezentanţi ai PDL, PNŢCD, Partidului Noua Republică, Iniţiativei Civice de Centru Dreapta, Fundaţiei Creştin Democrate (FCD).

Aurelian Pavelescu a precizat că săptămâna viitoare se vor finaliza protocolul alianţei şi programul care vor stabili mecanismele tehnice de funcţionare a alianţei. Tot până săptămâna viitoare vor fi stabilite criteriile de desemnare pe liste a candidaţilor alianţei de centru-dreapta.


„Avem o comisie tehnică care lucrează la modul de reprezentare şi la modul la care partidele vor fi reprezentate pe listele electorale şi pe colegii. Această comisie tehnică îşi va prezenta concluziile săptămâna viitoare. Săptămâna viitoare, miercuri, rămâne zi pentru întâlnirea liderilor alianţei”, a mai declarat Pavelescu.

Despre sloganul şi imnul alianţei, liderul PNŢCD a arătat că nu au fost încă stabilite.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a intervenit şi a întrebat presa prezentă: „Verde înrourat nu este bun?”


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Portul Constanța are a doua cea mai mare creștere a cantității de mărfuri transferate în 2021, plus 26% față de anul pandemiei 2020, după cea a portului belgian

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: