miercuri

18 mai, 2022

5.660.000 de teste Covid-19 vor ajunge luni în şcoli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

28 ianuarie, 2022

Ministrul educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat vineri că, până la începutul săptămânii viitoare, 5.660.000 de teste Covid-19 vor ajunge în şcoli, scrie Agerpres.

„Având în vedere evoluţia epidemiologică şi importanţa respectării regulilor sanitare alături de testarea responsabilă, 5.660.000 de teste vor ajunge în şcoli în acest weekend, până la începutul săptămânii viitoare.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

5.000.000 de măşti de protecţie au ajuns deja în şcoli. De asemenea, după cele 10,54 milioane teste livrate în şcoli săptămâna trecută, în cursul acestei săptămâni au mai ajuns în şcoli şi grădiniţe încă 2,3 milioane teste”, a informat ministrul Sorin Cîmpeanu.


Ministrul educației a subliniat faptul că, la acest moment, „în toate unităţile de învăţământ sunt asigurate stocuri” pentru testările programate în prima decadă a lunii februarie.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Andrew Kenningham (foto), economist-şef pentru Europa la Capital Economics, explică într-un interviu pentru CursdeGuvernare cum va reseta războiul obiectivele şi strategiile de dezvoltare pe care UE le bătuse...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: