joi

4 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

17 octombrie, 2014

Marile economii europene caută mijloace de-a consolida cifrele care lasă în urmă criza, toată lumea caută noi surse de competitivitate într-o economie globală, relații economice, după 5 ani de lecții dure, s-ar putea reseta.

Unde e, în această ecuație, economia României? Care sunt cărțile pe care ar putea paria, și direcțiile din care i-ar putea veni creșterea? Care sunt căile simple și directe către productivitate, către piețe?

La aceste întrebări  încercăm să răspundem prin conferința   Luminițele de la capătul tunelului : Perspectivele și oportunitățile economiei românești în context intern și european la ieșirea din criză”, pe care cursdeguvernare.ro o organizează, cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie a României, miercuri, 22 octombrie.


Prezentările și dezbaterile se vor concentra pe 3 direcții – industrie, ca motor principal de creștere, agricultură – ca domeniu cu o severă subexploatare și energie – ca o carte pe care România ar putea juca, într-o strategie coerentă, o miză europeană.

Alături de oameni de afaceri și analiști, printre speakeri se vor număra Ionuț Dumitru – președintele Consiliului Fiscal, Dacian Cioloș, Valentin Lazea – economist-șef al BNR, Mihai Daraban – președinte CCIR, Niculae Havrileț – președintele ANRE.

Evenimentul se va desfășura în sala AI. I Cuza, la Camera de Comerț și Industrie a României (Bd. O Goga, nr. 2), miercuri 22 octombrie, între orele 10,00 – 14,30. Intrarea este liberă.

Descărcați AICI agenda conferinței


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Multe din țările Uniunii Europene s-au angajat într-o goană nebună pentru achiziția de gaze naturale lichefiate (LNG), ca substitut al gazelor rusești, pregătindu-se pentru întreruperea livrărilor de către

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: