vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

20 ianuarie, 2012

Vicepreședintele PDL Theodor Paleologu a catalaogat, vineri, drept ”tâmpite” unele reacții ale Puterii la manifestațiile din țară antiprezidențiale și antiguvernamentale.

„Unele reacţii ale Puterii au fost tâmpite, anumite afirmaţii absolut deplasate. Altminteri ce reacţii să ai decât să constaţi că există o foarte mare nemulţumire? Numărul manifestanţilor nu e foarte mare, dar exprimă o nemulţumire mai larg răspândită în societate. PDL trebuie să răspundă prin dialog şi ascultare. Foarte adesea, politicienii înţeleg prin dialog că vorbesc numai ei! E timpul să ascultăm, nu să vorbim noi, să ascultăm ce au oamenii de spus. Şi mediul de afaceri şi anumite ONG-uri”, a declarat deputatul, la RFI.

De asemenea, el a arătat că PDL a avut o strategie eronată de comunicare în contextul măsurilor de austeriate.


„Comportamentul autist al clasei politice în general nu e deloc productiv”, a mai comentat Paleologu.

El a susținut, însă, că ”este clar pentru orice om cu scaun la cap că nu demisia lui Traian Băsescu va rezolva dintr-o dată criza economică din România”.

În context, liderul PDL a arătat că nemuklțumirea populației față de măsurile de austeritate luate de guvern este legitimă și este accentuată și de corupția clasei politice.

”Când ți se taie din salariu nu-ți place să vezi că nu știu ce primar ia șpăgui de zeci de mii de euro și nu știu ce deputat sau senator face nu știu ce matrapaslâcuri”, a mai afirmat Paleologu.


Deputatul democrat-liberal a susținut, însă, că măsurile de austeritate nu putea fi evitate de Guvern, însăși familia lui fiind afectată de aceste măsuri.

”Și eu sunt atins de aceste măsuri, familia noastră este aproape ruinată de aceste măsuri pe care le-am luat. Puteau fi evitate? Sincer nu cred că putea fi evitate”, a mai afirmat Theodor Paleologu, la RFI.

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: