vineri

1 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

14 aprilie, 2016

blagaCopreședintele PNL Vasile Blaga s-a prezentat joi la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat într-un dosar privind fapte de corupție

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, Vasile Blaga ar fi fost chemat pentru a fi audiat în dosarul privind fapte de corupție la ANRP.

„Am fost citat ieri în calitate de martor, într-un dosar — 938 — de anul trecut. Este vorba de un abuz în serviciu. Cineva a făcut un abuz în serviciu, despre cine este vorba nu știu”, a declarat Vasile Blaga la intrare în sediul DNA.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

El a spus că nu are nicio legătură cu activitatea ilegală de la ANRP.

„Cei care au lucrat acolo, deja multe dosare sunt în cauză, multe dosare sunt în instanță, se vor pronunța instanțele, cei vinovați, dacă sunt vinovați, vor plăti. (….) Nu am fost implicat niciodată. (…) Ministerul de Interne și Ministerul Dezvoltării, unde am stat opt luni, nu au avut astfel de atribuții (n. r. — de desemnarea membrilor comisiei ANRP)”, a mai spus copreședintele PNL.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: