joi

7 decembrie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

4 septembrie, 2021

USR PLUS propune președintelui României, prin purtătorul de cuvânt Ionuț Moșteanu, să-l convingă pe Florin Cîțu să renunțe și să convoace partidele din coaliție cu o nouă variantă de premier.

„Apropo de prerogativele președintelui, ne poate chema azi, mâine, poimâine pe toți, Florin Cîțu să facă un pas în spate, o nouă variantă de premier, luni votăm un nou premier și un nou cabinet împreună cu colegii din PNL și UDMR și mergem înainte. Asta dacă într-adevăr vrea binele țării, nu să joace cu PNL”, a propus Ionuț Moșteanu, citat de DIGI24.


Președintele României, Klaus Iohannis, a lansat sâmbătă o critică aspră la adresa USR PLUS, care a depus vineri seara  o moțiune de cenzură împotriva guvernului. Critica lui Klaus Iohannis l-a plasat pe președinte la cârma susținătorilor lui Florin Cîțu.

(Citiți și: „Klaus Iohannis cere USR PLUS ”să pună punct gesturilor politice iresponsabile””)

Klaus Iohannis a considerat că „noua alianță creată în aceste zile între USR PLUS şi AUR este un afront adus românilor”.

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS a replicat, dând vina pe Florin Cîțu care nu ar fi dat alternativă după ce a demis miniștrii USR PLUS și a impus programul de granturi  denumit Anghel Saligny, ca să „folosească banii publici și să își cumpere voturi la Congresul PNL. În „electoratul nostru sunt oameni inteligenți și înțeleg că Florin Cîțu este singurul vinovat”.

„Am înțeles că, ca să facem bine, trebuie să mai înghițim din când în când câte o broască și asta am făcut. Da, nu avem varianta ideală”, a spus Ionuț Moșteanu.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket
Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 80 (al 21-lea, socotindu-se în sens invers)

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: