miercuri

22 mai, 2024

11 iunie, 2022

Conducerea USR a decis devansarea alegerilor pentru preşedinte, acestea urmând să aibă loc în iulie, potrivit unui comunicat transmis de formaţiune.

Astfel, turul 1 al alegerulor USR se va desfăşura între 6 şi 10 iulie, iar turul 2 între 11 şi 15 iulie şi congresul online de validare a alegerilor în 16 iulie.

Iniţial, congresul USR era programat pentru luna octombrie, 2022.


„În contextul actual și în perspectiva lui 2024, USR trebuie să aibă un leadership stabil și un președinte ales cu voturile voastre. Nu mai putem aștepta până în toamnă”, le-a transmis liderul interimar al partidului, Cătălin Drulă, membrilor USR.

Potrivit acestuia, guvernarea actuală „este catastrofală” pentru România și e nevoie „de un leadership validat al Opoziției”.

„Energia noastră nu trebuie irosită pe dispute interne, ci orientată 100% către lupta cu sistemul care căpușează România. Și pentru construcția alternativei la el”, a adăugat Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă (40 de ani) a devenit președintele interimar al USR în februarie, după demisia din funcție a lui Dacian Cioloș, pentru că a fost vicepreședintele cu cel mai mare număr de voturi la alegerile din partid.


***

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: