miercuri

10 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

7 martie, 2022

Ungaria a eliminat de luni ultimele restricţii anti-Covid-19, inclusiv purtarea măștii sanitare în spaţiile publice închise şi în transportul public, informează DPA citată de Agerpres.

Încă din vara anului trecut, Ungaria a ridicat restricţiile privind intrarea în ţară, precum şi obligativitatea privind prezentarea unui test Covid-19 cu rezultat negativ pentru a avea acces în restaurante.

La evenimentele cu mai mult de 500 de participanţi puteau avea acces doar persoanele vaccinate împotriva Covid-19, cele care au trecut prin boală şi cele care s-au testat şi prezentau rezultate negative.


Începând de luni însă, accesul la evenimentele cu participare numeroasă este permis pentru toate persoanele.

Există însă şi anumite voci care au criticat guvernul condus de premierul Viktor Orban pentru felul în care a gestionat pandemia de coronavirus.

În Ungaria, o ţară cu o populaţie de aproximativ 10 milioane de locuitori, peste 44.000 de persoane au murit în urma infectării cu noul coronavirus. Prin comparaţie, în una dintre ţările vecine, Austria, care are 9 milioane de locuitori, au fost raportate doar 15.000 de decese asociate Covid-19.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: