vineri

20 mai, 2022

Sebastian Ghiță – liber să se întoarcă în țară și în politică: A fost revocat mandatul de arestare pe numele lui

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

7 martie, 2019

Curtea de Apel Ploieşti au revocat joi, definitiv, şi ultimul mandat de arestare emis pe numele lui Sebastian Ghiţă, astfel încât acesta se poate întoarce oricând în țară.

„Curtea de Apel Ploieşti admite contestaţia formulată de inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian împotriva încheierii (…) pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova pe care o desfiinţează în totalitate şi rejudecând cererea inculpatului admite cererea şi dispune revocarea măsurii arestării preventive”, se arată în decizia Curţii de Apel Ploieşti, citată de Mediafax.

Decizia de arestare preventivă în lipsă fusese luată în 15 martie 2017 de Tribunalului Prahova și devenise definitivă prin încheierea din 3 aprilie 2017 a Curții de Apel Ploiești.


Sebastian Ghiță a făcut deja, la România Tv, primele declarații privind planurile sale:

Cred și sper că vom găsi resurse să facem lucruri bune. Avem o alianță PRM – PRU și sunt convins că românii se vor trezi și vor vota niște patrioți, oameni care nu fac rău țării lor, va avea succes.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Fostul deputat PSD s-a înscris în 2016 în Partidul România Unită (PRU), o formațiune populistă și acuzată de extremism în trecut, care a obținut mai puțin de 3%.

Sebastian Ghiță a exclus o colaborare a PRU cu formațiunea lui Victor Ponta, Pro România:  ”Nu. Avem crezuri diferite. Ponta, Dragnea, Tăriceanu se lasă amenințati și persiflați că vor fi dați afară din grupurile politice europene din care fac parte”.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Andrew Kenningham (foto), economist-şef pentru Europa la Capital Economics, explică într-un interviu pentru CursdeGuvernare cum va reseta războiul obiectivele şi strategiile de dezvoltare pe care UE le bătuse...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: