UiPath atrage încă 265 de milioane de dolari în cadrul celei mai recente runde de finanţare - CursDeGuvernare.ro
vineri

22 octombrie, 2021

UiPath atrage încă 265 de milioane de dolari în cadrul celei mai recente runde de finanţare

14 noiembrie, 2018

Compania de robotică software UiPath, fondată în Bucureşti de Daniel Dines şi Marius Tîrcă, a încheiat o nouă rundă de finanţare, seria C, reuşind să atragă 265 de milioane de dolari, cu 40 de milioane de dolari în plus faţă de suma anunţată iniţial, potrivit TechCrunch. Compania este evaluată în prezent la peste trei miliarde de dolari.

Runda de finanțare a fost condusă de CapitalG, fondul de investiţii al Google și Sequoia Capital. Sumele suplimentare provin de la investitorii IVP, Madrona Venture Group și Meritech Capital.

La începutul anului, UiPath a închis o serie B de finanţare în valoare de 153 de milioane de dolari, în urma căreia compania a fost evaluată la peste un miliard de dolari, devenind primul „unicorn” fondat de antreprenori români.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

În prezent, UiPath are în jur de 2.100 de clienți, printre care Armata Statelor Unite, Agenția pentru Logistica Apărării, Forţele Navale Americane și NASA.

 


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr