marți

26 septembrie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

17 martie, 2013

Catalin Predoiu si Mihai Razvan Ungureanu

Unul dintre candidaţii la şefia PDL, Elena Udrea, a declarat la alegerile prezidenţiale din 2014 partidul ar putea să sprijine drept candidat, printre alţii, pe liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, sau pe fostul ministru independent al Justiţiei, Cătălin Predoiu.

Într-o emisiune difucată duminică de PRO TV, Udrea i-a mai enumerat drept posibili candidaţi sprijiniţi de PDL pentru prezidenţiale pe fostul premier Emil Boc, consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu, liderul PDL Bucureşti, Adriean Videanu.

În emisiune, Udrea a fost întrebată dacă are în vedere un nume de prezidenţiabil din partea PDL.


„Sigur că da, sunt mai multe nume pe care le am în vedere şi pe care vi le pot spune. Sunt oameni fie din partid astăzi, fie din afara partidului. M-aş bucura ca în termen scurt să apară şi alte posibilităţi”, a răspuns ea, potrivit Mediafax.

„Aş începe cu un candidat care este în partid şi care este într-o recuperare de imagine, în forţă, şi este vorba despre Emil Boc, care a câştigat Primăria Clujului şi care acum evident că recâştigă imaginea după guvernarea pe care a condus-o. Mihai Răzvan Ungureanu ar putea fi un candidat, Cătălin Predoiu ar putea fi un alt candidat, Cristi Diaconescu ar putea fi un alt candidat, Adriean Videanu ar putea fi un alt candidat”, a mai spus Elena Udrea.

În schimb, de la USL, Elena Udrea a susţinut că vor candida la prezidenşiale fie liderul PSD, premierul Victor Ponta, fie liberalul Călin Popescu Tăriceanu.

Ea a afirmat că actualul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, s-ar afla în scădere în sondaje şi nu va fi desemnat candidat la prezidenţialele din 2014.


„Cine cred eu că va candida din partea USL? Cred că vor avea doi candidaţi: unul va fi Victor Ponta, în opinia mea, şi va fi candidatul PSD, iar cei de la PNL, probabil că vor veni cu Tăriceanu”, a spus Udrea.

„În opinia mea, dacă USL se rupe, şi se va rupe inevitabil, pentru că vin alegerile europarlamentare şi prezidenţiale şi vor candida separat, atunci nici domnul Antonescu nu mai rămâne în fruntea PNL, pentru că dânsul este într-o scădere de popularitate accelerată după evenimentele de astă vară şi după ce a reuşit să demonstreze incapacitatea de a fi un lider cu adevărat european şi un lider care să aibă idee despre ce înseamnă principiile democraţiei”, a mai susţinut Elena Udrea, la PRO TV, citată de Mediafax.

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: