luni

29 aprilie, 2024

13 decembrie, 2021

Editorii prestigioasei reviste americane Time l-au desemnat, luni, pe miliardarul Elon Musk ”Persoana Anului 2021”, scrie Reuters. În 2020, titlul de persoana anului a fost câştigat de Joe Biden, în 2019 de activista de mediu Greta Thunberg.

Elon Musk este director general al companiei Tesla, fondatorul şi directorul general al companiei de rachete SpaceX, precum şi la start-up-ul Neuralink și la firma de infrastructură The Boring Company.

Prin intermediul participaţiilor sale la companii precum Tesla, Neuralink şi mai ales SpaceX, magnatul Elon Musk este, teoretic, cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată de Bloomberg la 338 de miliarde de dolari.


Potrivit revistei Time, „Personalitatea Anului” reprezintă persoana sau grupul de persoane „care au influențat știrile sau viața noastră – în bine sau în rău – cel mai mult în decursul ultimului an”.

Cel mai bogat om al planetei, cu o avere estimată de revista Forbes la 265,4 miliarde de dolari, Elon Musk (50 de ani) a primit această distincție pentru 2021, un an în care compania sa de mașini electrice Tesla a devenit cel mai valoros producator de mașini din lume.

Revista Time a acordat mai multe premii anul acesta, printre care cel al ”eroilor anului 2021” acordat cercetătorilor care au lucrat la vaccinurile COVID-19, supranumiţi „făcătorii de miracole”. Pe 9 decembrie, gimnasta Simone Belis a fost desemnată sportiva anului, iar actriţa Olivia Rodrigo a fost numită artista anului.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: