marți

23 iulie, 2024

9 septembrie, 2011

Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat Liberal (PDL), vicepreşedintele Sever Voinescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu crede într-o rebrenduire a PDL dacă aceasta nu va include şi o schimbare de atitudine a liderilor partidului, precizând, însă, că „nu se pune problema schimbării conducerii partidului acum”.

„Eu nu cred în rebrenduirea Partidului Democrat Liberal fără o modificare de substanţă. Eu nu cred, în general, că rebrenduirea are vreun succes dacă nu face decât să rămână o vopsea pe gard, dar înăuntru e acelaşi leopard”, a declarat Sever Voinescu.

El a adăugat că în momentul în care PDL se va reconstrui sau se va decide să contribuie la o nouă construcţie politică ar fi nevoie de un brand.


„Dar a gândi o operaţiune de rebrenduire, asta însemnând schimbare de nume, de siglă şi aşa mai departe, fără ca această schimbare să fie expresia unei schimbări de substanţă nu văd succesul”, a mai spus purtătorul de cuvânt al democrat-liberalilor.

Sever Voinescu a explicat, la cererea presei, că prin schimbare de substanţă înţelege „o schimbare de atitudine politică, a calităţii actului politic”.

„Da, până la urmă da”, a spus Voinescu, întrebat dacă este necesară şi o schimbare a atitudinii liderilor PDL.

Acesta a precizat, însă, în privinţa unei schimbări de atitudine politică a preşedintelui democrat-liberal Emil Boc, că „avem totuşi o conducerea recent aleasă” şi că „nu se pune problema schimbării conducerii partidului acum”.


„Sub nicio formă. E un mandat, e un timp politic în care mi-e greu să cred că cineva cât de cât înţelept în interiorul Partidului Democrat Liberal se gândeşte la o schimbare de leadership acum”, a conchis purtătorul de cuvânt al PDL

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Sâmbătă seară ne-a trecut tuturor – nu numai lui Donald

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: