marți

18 ianuarie, 2022

Sever Voinescu: O rebrenduire de succes a PDL înseamnă o schimbare a calităţii actului politic

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

9 septembrie, 2011

Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat Liberal (PDL), vicepreşedintele Sever Voinescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu crede într-o rebrenduire a PDL dacă aceasta nu va include şi o schimbare de atitudine a liderilor partidului, precizând, însă, că „nu se pune problema schimbării conducerii partidului acum”.

„Eu nu cred în rebrenduirea Partidului Democrat Liberal fără o modificare de substanţă. Eu nu cred, în general, că rebrenduirea are vreun succes dacă nu face decât să rămână o vopsea pe gard, dar înăuntru e acelaşi leopard”, a declarat Sever Voinescu.

El a adăugat că în momentul în care PDL se va reconstrui sau se va decide să contribuie la o nouă construcţie politică ar fi nevoie de un brand.


„Dar a gândi o operaţiune de rebrenduire, asta însemnând schimbare de nume, de siglă şi aşa mai departe, fără ca această schimbare să fie expresia unei schimbări de substanţă nu văd succesul”, a mai spus purtătorul de cuvânt al democrat-liberalilor.

Sever Voinescu a explicat, la cererea presei, că prin schimbare de substanţă înţelege „o schimbare de atitudine politică, a calităţii actului politic”.

„Da, până la urmă da”, a spus Voinescu, întrebat dacă este necesară şi o schimbare a atitudinii liderilor PDL.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Acesta a precizat, însă, în privinţa unei schimbări de atitudine politică a preşedintelui democrat-liberal Emil Boc, că „avem totuşi o conducerea recent aleasă” şi că „nu se pune problema schimbării conducerii partidului acum”.


„Sub nicio formă. E un mandat, e un timp politic în care mi-e greu să cred că cineva cât de cât înţelept în interiorul Partidului Democrat Liberal se gândeşte la o schimbare de leadership acum”, a conchis purtătorul de cuvânt al PDL

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

 ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium) va...

rrr