sâmbătă

2 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

30 ianuarie, 2019

Senatorul rus Rauf Araşukov (foto) a fost reţinut în parlament, miercuri, sub acuzaţia de implicare în uciderea mai multor persoane, transmite DPA.

Rauf Araşukov, care reprezintă republica Karaciai-Cerchezia, de la frontiera cu Georgia, a fost reţinut de poliție imediat după ce legislativul a decis să-i ridice imunitatea parlamentară.

În vârstă de 32 de ani, Rauf Araşukov a fost implicat în crimele din 2010 asupra a doi oficiali din regiunea sa natală, precum şi în alte crime, potrivit unui comunicat al principalei agenţii ruse de investigaţii.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Tatăl parlamentarului, Raul Araşukov, a fost reţinut în aceeaşi zi sub acuzaţia de implicare în deturnarea a peste 30 de miliarde de ruble (455 milioane de dolari), contravaloarea unor gaze naturale furnizate de compania rusă de stat Gazprom, a precizat Comitetul de investigaţii.

Tatăl parlamentarului, fost consilier senior la o companie afiliată Gazprom, se presupune că a participat la deturnare de fonduri în cadrul unui grup criminal organizat, a precizat și TASS.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: