vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

11 martie, 2022

Rusia va suspenda exporturile de grâu, meslin, secară, orz și porumb către Uniunea Economică Eurasiatică (UEE) până pe 31 august, măsură adoptată pentru a-și asigura necesarul de alimente pe piața internă, a anunțat joi Ministerul Economiei, potrivit Reuters.

Rusia va interzice, de asemenea, exporturile de zahăr către țări terțe până pe 31 august, dar ar putea excepta anumite state din UEE, din care fac parte Armenia, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan și Rusia însăși, a adăugat ministerul.

„Federația Rusă trebuie să se protejeze de impactul unor factori negativi în condiții de instabilitate pe piața mondială, depășind creșterea cererii și prețurile mondiale la alimente”, a subliniat biroul de presă al ministerului.


În ceea ce privește lemnul și materiile prime derivate pentru producția de hârtie ș placaje, Guvernul rus a interzis exporturile în „țările ostile”, listă pe care figurează Statele Unite și statele membre UE, până la sfârșitul anului.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: