miercuri

5 octombrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

23 mai, 2020

Ziarul de propagandă al Partidului Comunist din Coreea de Nord admite că liderii regimului nu pot curba spațiul și timpul, un semn că Phenianul renunță la tradiția de a răspândi mituri despre puterile magice ale liderilor săi, transmite The Telegraph.

Ziarul Rodong Sinmun a notat într-un material din această săptămână că membrii familiei Kim nu sunt maeștri ai ”chukjibeop”, o tehnică de a contracta spațiul și de a călători distanțe mari în scurt timp timp, potrivit mitologiei est-asiatice.

”În termeni realiști, o persoană nu poate dispărea subit și reapărea prin plierea spațiului”, notează ziarul de propagandă al regimului nord-coreean.


Joi, un oficial al ministerului sud-coreean al unificării a precizat că tendința actualului regim din Nord, de a-și ”demistifica” liderii este ”demn de a fi notat”.

”Se mizează pe patriotism și dragoste pentru oameni mai degrabă decât mistificarea liderilor”, a precizat oficialul.

După ce Kim Jong-Un a eșuat să ajungă la un acord cu președintele american Donald Trump, în cadrul summitului de la Hanoi de anul trecut, acesta s-a concentrat pe afișarea unei laturi mai ”umane”.

”Mitificarea activității revoluționare a unui lider și a imaginii sale ar duce la ascunderea adevărului”, ar fi spus liderul nord-coreean, după eșecul negocierilor.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

13 state membre UE au semnat o scrisoare prin care solicită Bruxelles-ului să propună un plafon de preț la gaz la reuniunea miniștrilor UE de energie de săptămâna

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: